Over ons

Medewerkers

Bij Onder de Bomen werken we met elkaar op deze manier:

 

Openheid

Openheid is voor ons laten zien wie je bent en wat je doet. Je gaat met elkaar in gesprek en je staat daarin open voor het perspectief van de ander. Bij Onder de Bomen delen we veel met medewerkers, cliënten en andere belanghebbenden. Door het gesprek ontstaat een breder perspectief en daardoor een beter contact. 

 

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis van hoe wij met mensen omgaan. Dat vertrouwen hoef je bij Onder de Bomen niet te verdienen, je krijgt het. Vertrouwen zorgt voor gelijkwaardigheid. 

 

Durven

Wanneer je dingen anders aanpakt dan je gewend bent, is dat soms spannend. Daar heb je lef voor nodig. We dagen elkaar uit om anders te kijken, anders te denken en te vertrouwen op jezelf en de anderen. Om het daarna te doen, dat moet je durven.

 

Een stap extra

Bij Onder de Bomen verwachten we veel van elkaar. Vaak zijn we streng voor onszelf, vooral als het kwaliteit gaat. We proberen bij elkaar het beste naar boven te halen. Wij zijn pas tevreden wanneer er echt zichtbaar resultaat is.

 

Groei

Groei gaat over jezelf ontwikkelen. Beter worden in wat je graag doet, je open stellen om iedere dag weer te leren. Een moeilijke situatie aangaan om er beter in te worden. Daarom investeren wij in groei! Groeien om je toekomstdroom waar te maken, voor cliënten, medewerkers en Onder de Bomen.

 

Wil jij ook zo werken als professional, vrijwilliger of stagiaire? Klik dan hier.